Loading...

Qui som


En Monòptics MONTAÑA ESTRADÉ mai hem estat uns venedors d'ulleres, perquè la salut visual no és cosa de joc ni de venda.


Som un equip des de l'any 1995 format per dos òptics – optometristes especialitzats en diferents disciplines cadascun, com a contactologia, teràpia visual, aparells de precisió, ulleres de seguretat, visió infantil.... I un gerent que coordina tota la gestió.


En crear la nostra pròpia empresa, vam veure molt clar que la millor garantia de salut era ocupar-nos personalment de tots els serveis i oferir un tracte professional i exclusiu.


El que ens caracteritza i defineix és aplicar les noves tecnologies al món de l'òptica i seguir l'avantguarda en els nostres models.


Avui necessitem noves maneres de veure, de gaudir, de sentir, de compartir i per això sempre busquem nous reptes per desenvolupar les nostres qualitats.

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Aceptar | Más información